Tarieven

Je betaalt geen btw want ik maak gebruik van de KOR-regeling.
Dat is een belastingregeling voor kleine ondernemers.

Tarieven supervisie

Supervisie Duur sessie Prijs zakelijk Prijs particulier
Individuele sessie75 minuten€ 130/sessie€ 115/sessie

Ontdekkingssessie

Als je een traject aangaat telt de ontdekkingssessie mee als eerste sessie.

Ga je geen traject aan? Dan was deze ontdekkingssessie vrijblijvend en kosteloos.

Supervisie in een groepje

Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en tarieven.

Begeleide Intervisie

Bel of mail me voor de mogelijkheden. Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Tarieven coaching

Ontdekkingssessie Duur sessie Prijs zakelijk Prijs particulier
Traject van Ontdekkingssessie met 5 vervolgsessies Coaching75-90 minuten€ 875/traject€ 750/traject
Traject van Ontdekkingssessie met 9 vervolgsessies Coaching75-90 minuten€ 1.425/traject€ 1.235/traject
Losse sessie. Alleen mogelijk als vervolg op een traject.75-90 minuten€ 150/sessie€ 130/sessie

Ga je na de Ontdekkingssessie geen traject aan?

Dan was deze sessie vrijblijvend en kosteloos.

Traject op maat, workshop / scholing, leertherapie

Bel of mail me voor de mogelijkheden. Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Bekijk op pagina Scholing het actuele aanbod.

foto voor SCA website

‘spanningen nu werkbaar en zin om verder te groeien’

Via tips van andere vaktherapeuten kwam ik bij Tasja terecht voor een supervisietraject, die ook meetelt voor mijn registratie.

Tasja, komt rustig en zacht over en benoemt tegelijkertijd wel wat ze opmerkt. Ze wekt vertrouwen doordat ze zelf ook persoonlijk is en tegelijkertijd professioneel. Ik heb gevoeld dat ik mag zijn zoals ik ben.

De kanten die ik zelf als negatief bestempelde zijn in een ander perspectief geplaatst. Ik ervaar nu dat ik mijn eigen kwaliteiten heb en ik hiermee iets Toe kan voegen in het werkveld. Ik waardeer mijn eigenheid als muziektherapeut meer.

De situaties waarbij ik spanningen en angst voelde zijn nu werkbaar. Ze hebben plaats kunnen maken voor een gevoel van uitdaging, en zin om verder te groeien. Dat vind ik heel waardevol!

Ik heb hierbij veel gehad aan de ervaringsgerichte oefeningen die we gedaan hebben omdat die beter in mijn geheugen blijven zitten.

Ik weet wat ik belangrijk vind in het werk en wat mij helpt om werkplezier te ervaren. Ik heb inmiddels een aantal  keuzes gemaakt in mijn werk waar ik mij prettiger bij voel.

Ook zie ik welke uitdagingen er voor mij liggen en welke grenzen ik wil stellen. Dit neem ik mee in mijn contacten met zowel mijn collega's, leidinggevenden, als cliënten.

Ik heb veel geleerd bij Tasja, ik kan het zeker aanraden.

Olga Rijken
Muziektherapeut

landschap molen losjes

nieuwsgierig, bekwaam en doelgericht

Ik ben een supervisietraject gestart bij Tasja met twee professioneel, persoonlijke vragen rondom werk die ik in supervisie wilde onderzoeken. Een tweede belang was t.b.v. de herregistratie bij de FVB. Mijn keuze is op Tasja uitgekomen, omdat zij zelf PMT-er is en vanwege haar ruime ervaring in het werkveld. Dat vermoedde dat we in de supervisie ook gebruik zouden maken van ervaringsgerichte oefeningen.

De supervisie heb ik als fijn ervaren.

Ik kan in leertrajecten best streng naar mijzelf kijken. Samen met Tasja lukte het echter om het leren ook ontspannend en verdiepend te maken, zonder dat het oeverloos werd. Ik heb Tasja als nieuwsgierig, bekwaam en doelgericht ervaren.

-Psychomotorisch therapeut en supervisor-

 

Tips vergoedingen

Vraag aan je werkgever welke mogelijkheden er voor je zijn. Vaak heeft een werkgever een Persoonlijk Ontwikkeling Budget (POB) of een Opleidingsbudget.

Supervisie kan een verplicht onderdeel zijn om opleidingspunten te halen voor de (her-)registratie bij een beroepsvereniging. Bijvoorbeeld voor Vaktherapeuten (Register Vaktherapie). Het is voor zorgverleners noodzakelijk om bij een beroepsvereniging aangesloten te zijn. Anders kun je geen AGB-code aanvragen. Dit is vereist door ziektekostenverzekeraars om de geleverde zorg te vergoeden.

Coaching: Werkgevers willen vaak de kosten van een coaching traject vergoeden. In het kader van preventie, bijvoorbeeld om een burn-out te voorkomen. Of ze werken mee aan jouw herstel, zodat jij zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Vraag welke mogelijkheden er zijn bij bijvoorbeeld je Arbodienst en je werkgever. Mogelijk is je werkgever hiervoor verzekerd.

Betaling

Heb je mijn factuur ontvangen?
Betaal deze dan binnen 14 dagen.

Doe je een coachingtraject?
Dan kun je in twee termijnen betalen. Na overeenkomst van het traject stuur ik je een factuur voor 50% van de totaalprijs.

Zijn we halverwege het traject?
Dan krijg je de factuur voor de andere 50%.

Wijziging of annulering afspraak

Wil je je afspraak verzetten of annuleren?
Dat kan. Bel of mail me even dat je niet kunt komen. Dan maken we een nieuwe afspraak. Doe je dit wel 24 uur van tevoren? Dan zijn er geen kosten aan verbonden.