Stilstaan bij wat jou beweegt...

Tasja foto 13 - 600x750

Waarom Supervisie met Tasja?

Ik ben Tasja Neumann. Ik ben al 20 jaar gespecialiseerd in het geven van supervisie aan mensen zoals jij: een mens die met mensen werkt. En die daardoor geen standaard situaties en problemen tegenkomt. En wel een aantal vragen heeft. Samen gaan we zitten (of lopen) of doen we een kaartspel met een passend thema om verder te komen in je ontwikkeling. Met een blijvend effect op je werk en daaruit voortvloeiend: je leven. We kunnen ook kiezen voor een lichaamsgerichte werkvorm die bij jouw vraag past.

Supervisie is een leerproces, dat ik helemaal afstem op jouw eigen doelen en ervaringen. Iedereen heeft persoonlijke werk gerelateerde vragen om voor supervisie te kiezen. Ik ben geregistreerd supervisor bij de LVSC en het Register Vaktherapie.

Hoe mijn supervisie werkt

  • We maken kennis. Bespreken je werksituatie en waar je tegenaan loopt. Dan kijken we waar je naartoe wilt werken en hoe ik je daarbij help.
  • Gaan we het supervisietraject in? Dan maken we een overeenkomst waarin alle afspraken en voorwaarden staan. Zoals het aantal sessies, meestal 10 tot 14, en de evaluatiemomenten.
  • Voor iedere sessie beschrijf je kort een voor jou belangrijke werksituatie. Dit is je ‘werkinbreng’. Dit stuur je twee dagen van tevoren op, samen met je reflectieverslag.
  • Je reflectieverslag maak je na iedere sessie. Je kijkt terug op je sessie, en wat deze je heeft opgeleverd.

Een ware ontdekkingstocht

Zo wordt supervisie een ware ontdekkingstocht. Je onderzoekt allerlei situaties die met je werk te maken hebben. En die voor jou van betekenis zijn. Je hebt beter door wat stress geeft, frustratie, of juist werkplezier. Je ziet de mogelijkheden om iets te veranderen, kiest welke stap je zet. Je ontwikkelt je en haalt meer voldoening uit je werk.

Ben je benieuwd wat ik voor jou betekenen?
Neem gerust contact met me op om een Ontdekkingssessie af te spreken.

Na het afronden van supervisie ontvang je een LVSC-Supervisieverklaring die je kunt gebruiken voor (her-)registratie bij verschillende beroepsverenigingen, o.a. bij het Register Vaktherapie.

Ook op Registerplein en bij SKJ kun je informatie vinden over supervisie en accreditatie voor verschillende beroepsgroepen.

 

Ik ben aangesloten bij en gebonden aan de gedragscode voor supervisoren en coaches van de LVSC. Kijk voor meer informatie over gedragscode op www.LVSC.eu. Daarnaast ben ik erkend supervisor bij het Register Vaktherapie  (www.registervaktherapie.nl). Als je gebruikt maakt van mijn dienstverlening, is mijn privacyverklaring van kracht. Alle informatie over hoe ik met jouw gegevens omga, vind je in dit document.

Fleur IMG_6168[49865]

zeer betrokken en prettige supervisor

In het begin van de supervisie was ik persoonlijk wat onzeker en gespannen. Al snel ontstond de veiligheid om te delen en onderzoeken waar dit gevoel vandaan kwam. Door de fijne betrokkenheid van Tasja voelde ik ruimte om mezelf te zijn en te kunnen delen wat ik wilde delen. Ik voelde me gehoord en gezien.

De bijeenkomsten heb ik in een groepje gevolgd en ook hier kijk ik positief op terug. Tasja was goed voorbereid, zette afwisselende interventies in en wist ons er goed bij te betrekken.

Fijn om op deze manier te kunnen/mogen ervaren hoe fijn supervisie kan zijn!

Fleur langeweg - Psychomotorisch therapeut

vlinder rust

mezelf zijn en verder ontwikkelen

Ik heb bij Tasja een supervisietraject gevolgd, waar ik met een erg prettig gevoel op terug kijk. Er was een veilige leer omgeving waar alle ruimte was om gevoelens en gedachten te delen. Hierdoor kon ik mezelf zijn en ontwikkelen.

Mede door haar vriendelijke en zorgvuldige manier van begeleiden heb ik mooie stappen kunnen maken met mijn leerdoelen. De variatie van oefeningen/werkvormen zorgde ervoor dat ik geprikkeld bleef en op verschillende manier heb leren kijken naar mijn eigen handelen.

Ik volgde supervisie in een groepje (duo), waarbij altijd ruimte was voor ons beide en we ook van elkaar konden leren. Het waren leerzame maanden waarin ik mijn kwaliteiten en valkuilen heb mogen ontdekken en ik mijn uitdagingen ben aangegaan!

Anke van Leeuwen – Psychomotorisch therapeut

harp-526266_1280

prettig en leerzaam traject

Ik heb door Tasja's open en onderzoekende houding kunnen leren en groeien als therapeut. Ook bij feedback is Tasja professioneel en steunend. Met een lichtheid en grote drive om te kijken hoe en waar er groei mogelijk is ben ik het afgelopen half jaar begeleid.

Ik kijk terug op een prettig en heel leerzaam supervisie traject. 

Ilse Tummers - muziektherapie

kleiner bestand.AnneV.IMG_7477[42140]

‘Eigen regie weer wakker’

Mijn supervisietraject bij Tasja startte na een jaar waarvan ik negen maanden thuis was. Te veel gebeurd, te hard gewerkt. Het was fijn om in het verlengde van weer aan het werk zijn dit traject te volgen. In de bijeenkomsten ervaarde ik grote helderheid. Tasja weet met precisie en humor de vinger op de zere plek te plekken en mij uit te dagen anders te kijken naar situaties. En naar mijn eigen insteek.  De verschillende werkvormen schudde aan mijn overwegingen en gaven nieuwe perspectieven. Alle bijeenkomsten waren raak. Das bijzonder.

Er vertrekt een andere Anne nu en daar ben ik blij en dankbaar voor.

Anne Veenstra
Geestelijk verzorger

Heb jij ook interesse in supervisie?