Ervaringen

Klaproos papaver

Meer zelfinzicht, meer zelfacceptatie en meer werkplezier 

Supervisie bij Tasja Neumann betekende voor mij hartelijke, professionele en ontspannen begeleiding. Ik leerde betekenisvolle momenten verbinden met leerthema’s en resultaatverwachtingen. Tasja gebruikt verschillende technieken, waardoor ik mij creatiever leerde uiten.

Opbrengst voor mijn cliënten: een therapeut die meer zichzelf kan zijn en daardoor meer aandacht en zorg voor het proces van hen heeft. Opbrengst voor het team: een collega die zekerder is geworden van haar eigen functioneren en daardoor gelijkwaardiger functioneert. Opbrengst voor mezelf: meer zelfinzicht, meer zelfacceptatie en meer werkplezier. 

Hilde van Wageningen
Psychomotorisch therapeut

staircase-600468_960_720

Meer zelfvertrouwen gekregen 

Ik heb bij Tasja een supervisietraject gevolgd. Vanaf het begin voelde dit fijn. Tasja is rustig in haar contact, geeft een warm en welkom gevoel en begeleid je verder zonder te oordelen wat ik als erg prettig heb ervaren.

Tasja heeft mij inzicht gegeven in mijn manier van werken, mijn valkuilen maar ook mijn sterke kanten. Dit heeft mij weer meer aan het denken gezet, maar mij ook meer zelfvertrouwen gegeven in het hebben van mijn eigen praktijk en therapieën.

Ik heb het supervisietraject als prettig ervaren en zal je dan ook zeker aanraden om bij Tasja dit traject aan te gaan. Ze is rustig en warm waardoor ik mij op mijn gemak heb gevoeld. Dit was helpend in het meer ontdekken van mijzelf, mijn valkuilen en kwaliteiten wat mijn werk als pmt'er heeft opgebeurd naar een hoger niveau.

Jolanda Roozenboom
Praktijk: ZieMij Elst, Psychomotorische therapie

Anneke vierkant

Ik heb weer positieve energie en kan dichter bij mezelf blijven

Ik heb bij Tasja een individueel supervisie-traject gedaan, en profiteer nog iedere dag van de inzichten die ik hier heb ontwikkeld. Ik voelde me al snel veilig bij Tasja en kijk terug op een gelijkwaardige en inspirerende samenwerking. Ik ervoer een warme en oprechte betrokkenheid, en in combinatie met haar deskundige opmerkzame houding en haar humor wist ze mij optimaal in mijn proces te zetten. Ik heb het luisterend oor en begrip als zeer bijzonder en in momenten ook als ontroerend ervaren. Tegelijkertijd wist Tasja mij waar nodig ook een spiegel voor te houden, hetgeen mij op positieve wijze triggerde. Haar alom rustige en tegelijk alerte aanwezigheid sloot bijzonder goed aan bij mijn gemoedstoestand van dat moment.

Dankzij het volgen van supervisie bij Tasja en de handvatten die ik kreeg aangereikt heb ik meer vertrouwen gekregen in mijzelf en mijn functioneren als Psychomotorisch therapeut (PMT). Ik heb geleerd hoe ik mijzelf in mijn kracht kan zetten en achter mijn keuzes kan en durf te blijven staan. Ik ervaar in mijn werk nu veel meer dat ik onderdeel uitmaak van een team. Ik zie meer keuzemogelijkheden in hoe ik met een werksituatie kan omgaan, heb weer positieve energie, meer innerlijke rust, en kan dichter bij mijzelf blijven: ik kan en mag de PMT-er zijn die ik wil zijn! Ik raad anderen met overtuiging aan om een supervisie-traject bij Tasja te doen!

Anneke van der Kamp
Psychomotorisch therapeut

Touw in spiraal

Supervisie

Het zet aan tot zelfreflectie wat mij tot nieuwe inzichten heeft gebracht.

Dank voor dit proces Tasja.

Bram Arets