In beweging brengen wat stilstaat...

Tasja foto 9 - 600x900

Waarom coaching met Tasja?

Heb je behoefte aan verandering en lukt het je niet alleen? Loop je risico om in een burn-out te komen of ben je hiervan aan het herstelen?

Wat ik voor jou kan betekenen als coach

Als coach help ik je om in contact te komen met wat je echt wilt in je leven. En… met de dingen die je hiervan weerhouden.

Dit komt doordat we onbewust belemmerende patronen herhalen die in het verleden zijn ontstaan. We kunnen een aantal krachtige methoden inzetten om je van de ballast van oude remmingen en overtuigingen te bevrijden! Als Mind Eye Power practioner kan ik bijvoorbeeld de MEP-Reset methode inzetten. Je verwerkt hierbij oude pijnlijke ervaringen en maakt de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden. Ik begeleid je om jouw eigen oplossingen en antwoorden te vinden. Dit zorgt voor een verandering die blijvend is en draagt bij aan (meer) moeiteloos leven en werken.

Moeiteloos leven en werken gaat over het vanzelfsprekend innemen van je eigen ruimte. Het inzetten van jouw talent. Het in beweging brengen wat stagneert, stilstaat, vanuit dat wat jou beweegt.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met me op om een Ontdekkingssessie af te spreken. 

Ontdekkingssessie

Tijdens een ontdekkingssessie staan we stil bij waar je nu staat en waar je naar verlangt. We onderzoeken hoe ik je hierbij zou kunnen helpen, en hoe jouw coachtraject eruit kan zien.

Coaching traject

Werkelijke verandering vraagt aandacht, tijd, ruimte en moed, en daarom helpt het om een traject af te spreken. Verandering is niet makkelijk, maar de moeite waard. We spreken daarom een aantal sessies af, binnen een bepaalde tijdsperiode. Verlenging van een traject is mogelijk met losse sessies. Voor voorbeelden van een traject kun je kijken bij Tarieven.

Een hele reis

Klanten die een coaching traject zijn aangegaan weten beter wat belangrijk voor hen is. En maken makkelijker keuzes omdat die hierbij aansluiten. Komen als vanzelf in actie doordat ze bevrijd zijn van een aantal belemmeringen, de oude beren op de weg. Ze voelen opluchting omdat de lading van eerdere emoties nu beter verwerkt zijn. Er zijn nieuwe inzichten/perspectieven gekomen om mee verder te kunnen. Ze hebben geleerd wat hun lichaam te vertellen heeft, en hoe te ontspannen. Ze ervaren meer contact met zichzelf, anderen en hun omgeving.

 

Ik ben aangesloten bij en gebonden aan de gedragscode voor supervisoren en coaches van de LVSC. Kijk voor meer informatie op www.LVSC.eu. Als je gebruikt maakt van mijn dienstverlening, is mijn privacyverklaring van kracht. Alle informatie over hoe ik met jouw gegevens omga, vind je in dit document.

Anne-Marie Hamming vierkant

Diepgaande en transformerende sessie

De sessie bij mijn collega Tasja heb ik als diepgaand en transformerend ervaren.

Zij is iemand met zeer veel kennis en ervaring, ik voelde mij veilig en gezien en tegelijkertijd uitgedaagd, waardoor ik ook echt de verandering ging voelen waar ik voor kwam.

Anne-Marie Hamming
Dramatherapeut, supervisor en trainer
www.volledigleven.nl

spiral-1007770__340

Professionele en persoonlijke groei

Samen met Tasja heb ik mogen zoeken naar wie ik ben als therapeut en als persoon en hoe ik op beide gebieden meer tot bloei kan komen. Hiervoor hebben we verschillende oefeningen gedaan.

Zowel oefeningen die mij praktische inzichten gaven als oefeningen die mij hebben geholpen om aan de slag te gaan met emoties vanuit het verleden. 

Psychomotorisch therapeut

Libelle staat voor verandering - vierkant

Nieuwe stappen en blijvend ontspannen gevoel

Ik heb een aantal  coaching-gesprekken met Tasja gehad. Door haar gastvrijheid en empathisch vermogen voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze weet de juiste vragen te stellen en ook op een prettige manier door te vragen waardoor ik tot verrassende inzichten kwam en nieuwe stappen durfde te ondernemen.

Ook heeft ze me met succes laten ervaren dat een diepe overtuiging van mij, waar ik veel hinder van had, omgebogen kon worden. Het voelde alsof er een reset  plaats had gevonden. En het mooie is dat dat ontspannen gevoel blijft! Tasja, heel erg bedankt dat je me weer op het spoor kon zetten.

Maria

Stenen rond

Een fijn ontwikkelingstraject

Het coaching traject bij Tasja was voor mij voor een fijn ontwikkelingstraject, waarbij ik me veilig voelde. Tasja werkt respectvol, gedegen en betrokken.

Tasja geeft duidelijk uitleg over welke oefeningen ze aanbiedt, wanneer en welke mogelijke groei ze daarmee voor ogen heeft. Ze neemt leiding tijdens de oefeningen maar tegelijk sluit ze op mij aan volgt ze mij moeiteloos. Dat werkt heel prettig.

Door dit traject bij Tasja ben ik verwarringen bewust geworden en heb die kunnen loslaten. Hierdoor voel ik meer ontspanning en vertrouwen. Ik ben heel blij dat ik met Tasja heb kunnen werken aan mijn ‘spoken’.

Nel Hofmans
Ambulant Begeleider en supervisor

Heb jij ook interesse in coaching?